Ieder mens is uniek

Ieder mens heeft zijn verhaal, zijn kwaliteiten en zijn mogelijkheden.
Kijk naar die mogelijkheden in plaats van zijn onmogelijkheden!

En toch wordt het vaak zomaar vergeten. Als je mensen echt verder wilt helpen, moet je ze eerst leren begrijpen en dan samen op zoek, om de grens van talent en vaardigheid te verleggen.

Ik ben Greet Scholte, oprichter van Zorgonderneming De Drie Trap

huis
logo_de drie trap

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de zorgsector en heb ik daar mijn diploma’s behaald. Gewerkt in de psychiatrie, verpleegtehuis, in de zwakzinnigenzorg en bij lichamelijk gehandicapten.

Vervolgens heb ik na mijn studie HBO arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid gewerkt bij diverse organisaties. In 2006 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Scholte Advisering Arbeid en Organisatie en begeleide ik mensen die niet terug konden keren in eigen werk.

En dan komen er in 2017 mensen op je pad. Zeer kwetsbare jonge mensen. Nog aan het begin van hun leven.

Jonge mensen met een hulpvraag. Ze willen verder met hun leven maar weten niet hoe zij dit vorm kunnen geven met hun verleden en in het hier en nu.

Jonge mensen die gemangeld werden door de wet-, en regelgeving en daardoor niet de begeleiding kregen die zij zo nodig hadden om verder te kunnen.

Daarom ben ik gestart met Zorgonderneming De Drie Trap.

Immers Ieder mens heeft zijn verhaal, zijn kwaliteiten en zijn mogelijkheden. Onderzoeken wat haalbaar is en samen werken aan de toekomst van deze jongvolwassenen!